AQUA-ROM

IMPLEMENTAREA TEHNOLOGIEI AQUAPONICS ÎN ROMÂNIA  PENTRU CREȘTEREA VENITURILOR
ŞI ÎMBUNĂTĂŢIREA STĂRII DE SĂNĂTATE
ÎN ZONE DEFAVORIZATE
Proiect co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul "Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană Extinsă"
Acest website nu reflectă neapărat poziția oficială a guvernului elvețian. Responsabilitatea pentru conținutul acestuia este asumată în întregime de ICDIMPH - HORTING
www.swiss-contribution.ro
Pentru informaţii suplimentare despre Programul de Cooperare Elveţiano-Român vă rugăm, să accesaţi website-urile:
www.swiss-contribution.admin.ch/romania
Dacã veți urma acest curs veți afla ce este acvaponia și cum puteți sã vã construiți un sistem acvaponic cu ajutorul cãruia veți putea produce legume și pești care nu conțin reziduuri de substanțe chimice, într-un spațiu de câteva ori mai mic decât în câmp, independent de capriciile naturii și fertilitatea solului, în zone rurale sau urbane.

Cursul este personalizat și, pentru a putea  să-l studiați ori de câte ori doriți, oriunde doriți, trebuie sã vã creați un cont de student. Pentru aceasta trebuie sã dați click pe „Utilizator nou. Creazã cont” și sã completați datele care vã sunt cerute acolo. Datele dvs. ne sunt necesare pentru a vã elibera diploma de absolvire a cursului.

Datele dvs. sunt protejate prin Legea nr. 677 din 2001 cu privire protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal și nu vor fi folosite în alte scopuri.

Dupã ce v-ați înregistrat, puteți începe studiul dând click pe fiecare lecție.

Pentru a obține diploma de absolvire va trebui sã susțineți un test de verificare a cunoștințelor dobândite. Pentru aceasta, dupã ce ați studiat toate lecțiile dați click pe „TEST”.